nl1
Welkom op de site van Haus Fernwald


Welkom op de vernieuwde website van Haus Fernwald. Middels de vernieuwde site willen wij u een nog beter beeld geven van onze prachtige appartementen in het Alpbachtal. Op een zonnige plek, op loopafstand van de gezellige dorpskern, ligt dit ruim opgezette huis. Haus Fernwald is gevestigd in skigebied Alpbach te Tirol. Alpbach geldt als een van de mooiste dorpen van Tirol en zelfs van Oostenrijk, Alpbach heeft dan ook de eretitel “Schönstes Dorf Österreichs” uitgereikt gekregen.

 

Nieuws

Luxe appartementen


Het huis is onderverdeeld in 4 luxe appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. U geniet dan ook het voordeel van een zeer complete keuken, waar de kookliefhebber zich volledig kan uitleven. Zie de pagina appartementen voor o.a. foto’s om een impressie te krijgen hetgeen Haus Fernwald u te bieden heeft
.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact informatie

Social media

Winter


Onder "winter" treft u meer informatie over het skigebied Alpbach, Wiedesbergerhornbahn met daarbij skipasprijzen en verhuurprijzen materiaal en dergelijke.

Zomer


Onder "zomer" treft u meer informatie over activiteiten, bezienswaardigheden en dergelijke.
Alpbachtal Seenlandcard
Wil u tijdens uw vakantie geld besparen?
De nieuwe top sensatie: Alpbachtal-
Seenland Card!
Wij hebben voor u een kaart voor de hele
regio en ook nog gratis!
Bij een overnachting in het vakantiegebied Alpbachtal Seenland krijgt u meer dan u betaalt. Door de invoering van de nieuwe "card” krijgt u veel gratis extra´s vanaf de eerste overnachting. De nieuwe "card” wordt u direct na aankomst overhandigd in uw vakantieverblijf. De kaart geeft u toegang tot onderstaande aanbiedingen! De kaart is persoonlijk, zodat iedereen zelfstandig of met de groep van de aanbiedingen kan genieten.

Delen

Skibus Fernwald
 
 
 
 

 
Sinds december 2019 kunt u gebruik maken van de skibus, opstapplaats Haus Fernwald. Zie hieronder de dienstregeling.
Top 10 van de grootste Tiroler ski-gebieden
Door het samenvoegen van de twee skigebieden beginnen Alpbachtal en Wildschönau aan een nieuwe toekomst. In december 2012 heeft het nieuwe skigebied onder de naam "Ski-Juwel Alpbachtal Wildschönau zich gepresenteerd. De twee oorspronkelijke Tiroler skigebieden worden vanuit Inner-Alpbach met een 8-persoons gondelbaan verbonden en bieden dan 47 mooie liften en 145 km sneeuwzekere pisten.
© Haus Fernwald 2007 - 2020  | Haus Fernwald 764  |   A-6236 Alpbach  |  info@fernwald.at

Haus Fernwald
764, A-6236 Alpbach (Tirol)
Oostenrijk
E: info@fernwald.nl